12 Nisan 2022

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Seçkin Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 TIKLA PDF İNDİR !

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 Yazarı Kimdir ?

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 PDF indir oku

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Seçkin Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 TIKLA PDF İNDİR !

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 TIKLA PDF İNDİR !

Fasikül'ün Eylül Sayısında, Dr. Öğretim Üyesi Berkan HAMDEMİR'in "1982 Anayasası ve 6216 Sayılı Kanun Işığında Anayasa Mahkemesi'nin Bireysel Başvuru Kararlarının Bağlayıcılığı: Bir Örnek Karar İncelemesi" isimli çalışması ile Dr. Yasemin CANGÜLOĞLU'nun "Vergi Tekniği Raporlarının Mükelleflere Tebliği" isimli çalışması ve son olarak Dr. Öğr. Üyesi Elif ALTINOK ÇALIŞKAN'ın "Danıştay Kararları" başlıklı derlemesi yer almaktadır.

Tüm okurlarımıza faydalı olması dileğiyle …

Kitapta Bulunan Konu Başlıkları

- 1982 Anayasası ve 6216 Sayılı Kanun Işığında Anayasa Mahkemesi'nin Bireysel Başvuru Kararlarının Bağlayıcılığı: Bir Örnek Karar İncelemesi, Dr. Öğr. Üyesi Berkan HAMDEMİR

- Vergi Tekniği Raporlarının Mükelleflere Tebliği, Dr. Yasemin CANGÜLOĞLU

Danıştay Kararları, Derleyen: Dr. Öğr. Üyesi Elif ALTINOK ÇALIŞKAN

(Tanıtım Bülteninden)

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 TIKLA PDF İNDİR !Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı 106,

Yorum Gönder