11 Nisan 2022

Erguvan Mevsimi Fikret Eroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Fikret Eroğlu
Çevirmen: Fikret Eroğlu

Erguvan Mevsimi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fikret Eroğlu olan ve Kumran yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erguvan Mevsimi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erguvan Mevsimi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erguvan Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !

Erguvan Mevsimi Yazarı Kimdir ?

Erguvan Mevsimi yazarı Fikret Eroğlu 'dır. Fikret Eroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Erguvan Mevsimi PDF indir oku

Erguvan Mevsimi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kumran yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erguvan Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !

Erguvan Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığın en dip noktasında kaybolmuştur Ali. Yolunu aydınlatacak bir ışığa muhtaçtır ve korumasız kalbi tutunacak bir umut dalı aramaktadır. Hiç beklemediği bir el, onu bu karanlığın içinden çıkarıp alır.

Bir erguvan mevsiminde sevgi ve şefkati hiç unutamadığı o gözlerin ışığının sönmesiyle kaybeder. Geçmişi ve geleceği o kapanan gözlerin içinde hapsolur.

Erguvan Mevsimi kendi içimize yolculuk yapmamızı sağlayan ve benliğimizde var olan değerleri yüzeye çıkaran bir eser.

Erguvan Mevsimi bize unutmaya yüz tutmuş ve bir nostalji olarak hatırladığımız değerleri yeniden farkına varmamızı sağlayan ve her biri yaşanmış hikayelerden oluşan bir kitap.

(Tanıtım Bülteninden)

Erguvan Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !Erguvan Mevsimi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Erguvan Mevsimi, Fikret Eroğlu

Yorum Gönder