29 Nisan 2022

Elimi Bırakma Eser Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,5 TL
Yazarı: Eser Kemal
Çevirmen: Eser Kemal

Elimi Bırakma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eser Kemal olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 400 sayfalık Elimi Bırakma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elimi Bırakma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elimi Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

Elimi Bırakma Yazarı Kimdir ?

Elimi Bırakma yazarı Eser Kemal 'dır. Eser Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Elimi Bırakma PDF indir oku

Elimi Bırakma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 400 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elimi Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

Elimi Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

Ortadoğu'nun kadim şehrinde cereyan eden olayların gölgesinde, mimar olma hayallerini yeşertmeye çalışan bir kız, "Evimize yaklaşan savaşın kapımızı çalacağından korkuyorum" diyen Ali'nin Refika'sı... Adını koymaktan çekindiği çarkına yeni dişliler eklemeye gayret gösteren Halepli üniversite öğrencisi…

Gördüğümüz ama görmezden geldiğimiz, duyduğumuz ama zihnimizde yer tutmayan ve birçoğumuz için de, "Ortadoğu'dan haberler" niteliği taşıyan insani ve vicdani bir yaşam öyküsü…

(Tanıtım Bülteninden)

Elimi Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2020

Çok etkileyici

Kendimi bu insanlık dramının içinde hissettim. Betimlemeler ve vurgularla Refika ile Ali'ye katıldığımı hissettim. Çok etkileyici.

Elimi Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Elimi Bırakma, Eser Kemal

Yorum Gönder