30 Nisan 2022

Düşmek Baladı Cansu Türedi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: Cansu Türedi
Çevirmen: Cansu Türedi

Düşmek Baladı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cansu Türedi olan ve Küsurat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düşmek Baladı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düşmek Baladı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düşmek Baladı TIKLA PDF İNDİR !

Düşmek Baladı Yazarı Kimdir ?

Düşmek Baladı yazarı Cansu Türedi 'dır. Cansu Türedi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Düşmek Baladı PDF indir oku

Düşmek Baladı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Küsurat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düşmek Baladı TIKLA PDF İNDİR !

Düşmek Baladı TIKLA PDF İNDİR !

"Oysa çok küçükken kesmiştim saçlarımı toprağa ekmiştim uçlarını yeni bir ben çıksın diye"

Büyüyüp kendimizi bulmak istedikçe geçmişe, çocukluğa döneriz. Anlarız ki orası bırakılmaz. Bizi var eden ne varsa te­meli orada atılmış. Şimdi düşüyorsak çelmesi çocuklukta takılmış. Bazıları ucu bucağı olmayan bu kendini bulma yolculuğuna kalemlerini yoldaş eder. Kalpten fazla uzaklaşamaz, biraz uzaklaşacak olsalar ne yapacaklarını şaşırırlar. Kalp de şaşırır kalem de. İleri geri sarar kaset, çocukluğa varır o kalem, anneye başını okşatır, şefkati çeker ciğerlerine, babaya sarılıp gülümser sıcacık; ilk kez âşık olduğunu en güzel o kalem anlar, kalbindeki kuşla en iyi o dertleşir; çünkü koparılmak dalda değil kökte başlar.

İşte Cansu Türedi'nin kalbinden kalemine akan kelimeleriyle vücut bulan, okudukça dingin bir müziğe dönüşen ilk kitabı Düşmek Baladı küçük bir çocuğun merhametiyle kalbinizi okşayacak, savrulmaktan yorgun düşmüş ruhlarınıza iyi gelecek.

(Tanıtım Bülteninden)

Düşmek Baladı TIKLA PDF İNDİR !Düşmek Baladı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Düşmek Baladı, Cansu Türedi

Yorum Gönder