29 Nisan 2022

Diktatörün Gözlükleri Murat Erdin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Murat Erdin
Çevirmen: Murat Erdin

Diktatörün Gözlükleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Erdin olan ve Pan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 184 sayfalık Diktatörün Gözlükleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Diktatörün Gözlükleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Diktatörün Gözlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Diktatörün Gözlükleri Yazarı Kimdir ?

Diktatörün Gözlükleri yazarı Murat Erdin 'dır. Murat Erdin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Diktatörün Gözlükleri PDF indir oku

Diktatörün Gözlükleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 184 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Diktatörün Gözlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Diktatörün Gözlükleri TIKLA PDF İNDİR !

"Yazın dünyasındaki isimlerden pek çoğu meslek hayatlarına gazetecilik yaparak başlamışlar, gündemin sığ sularından edebiyatın derin sularına kulaç atmaya başlarken; yıllar sonra yaratacakları karakterlerin, derinlikli yazıların temelini atmışlardır. Özellikle deneme yazarları kendi yazılarını çatarken hayatın getirdiklerinden ve kıyıda köşede kalmış detaylardan yararlanmayı çok severler. Eduardo Galeano'nun Uruguay'da başlayan ve tüm dünyayı saran ayak izlerini takip eden Murat Erdin o yazarlardan biri. Elinizde tuttuğunuz kitap onun üçüncü deneme kitabı ve gerçekten olağanüstü detaylardan, olaylardan, insanlardan ve metinlerden oluşuyor. Erdin edebiyatı oluşturan üç yazı türünden (şiir, roman ve deneme) üçüncüsünün hakkını veriyor ve edebiyatımıza bir denemeci olarak göz kırpıyor. Galeano'yu sevenler eminim Murat'ın ona adanmış tarzını da çok sevecekler."

(Tanıtım Bülteninden)

Diktatörün Gözlükleri TIKLA PDF İNDİR !Diktatörün Gözlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Diktatörün Gözlükleri, Murat Erdin

Yorum Gönder