25 Nisan 2022

Delice Hande Altaylı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,65 TL
Yazarı: Hande Altaylı
Çevirmen: Hande Altaylı

Delice indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hande Altaylı olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Delice eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Delice ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Delice TIKLA PDF İNDİR !

Delice Yazarı Kimdir ?

Delice yazarı Hande Altaylı 'dır. Hande Altaylı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Delice PDF indir oku

Delice indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Delice TIKLA PDF İNDİR !

Delice TIKLA PDF İNDİR !
Birini sevince hayat cennet de olur cehennem de.

"... Aliço Meryem'i içeri itip kapıyı kapattı ve ay dışarıda kaldı, yıldızlar dışarıda kaldı, ay ışığı da dışarıda kaldı. Kırık dökük kaldırımlar, tozlu yollar, iğde kokan hava, otların arasında bitmiş kır çiçekleri... Hepsi dışarıda kaldı. Ağustosböcekleri, tembel tembel hışırdayan yapraklar ve o gece usul esen poyraz, onlar da dışarıda kaldı."

İnsanın yapmadan duramayacağı hatalar vardı. Tıpkı sevmeden duramayacağı insanlar olduğu gibi. Bizi biz yapan şeylerdi bunlar. Meryem'i Meryem yapan da, Aliço'yu hayatının hatası olarak seçmesiydi.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 275

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Delice TIKLA PDF İNDİR !

06.02.2019

delice

Adı gibi


14.05.2016

Delice... Delice bir roman!!

Müthiş bir konu, harika bir anlatım. Uzun zamandır okuduğum en iyi romanlardan biri. Hande Altaylı, ciddiye alınması gereken bir yazar ve Delice, sizde de iz bırakacak inanıyorum. Daha çok yazmalı...


20.11.2015

başarılı

Hande ALTAYLI´nın yine bir solukta okunan, okuyucuyu bağlayan, ters köşelere yatıran, her şeyin akılda açıkça canlandığı, diğer yorumlarda belirtildiği gibi klasik bir Türk filmi ya da dizisi tadındaki kitabı. Bence, Yerli/Roman kategorisinde okunmaya değer bir kitap.

Delice TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Delice, Hande Altaylı

Yorum Gönder