26 Nisan 2022

Çevrimiçi Kız 3-Solo Zoe Sugg Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,99 TL
Yazarı: Zoe Sugg
Çevirmen: Ezgi Gültekin

Çevrimiçi Kız 3-Solo indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zoe Sugg olan ve Pegasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çevrimiçi Kız 3-Solo eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çevrimiçi Kız 3-Solo ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çevrimiçi Kız 3-Solo TIKLA PDF İNDİR !

Çevrimiçi Kız 3-Solo Yazarı Kimdir ?

Çevrimiçi Kız 3-Solo yazarı Zoe Sugg 'dır. Zoe Sugg yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Çevrimiçi Kız 3-Solo PDF indir oku

Çevrimiçi Kız 3-Solo indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pegasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çevrimiçi Kız 3-Solo TIKLA PDF İNDİR !

Çevrimiçi Kız 3-Solo TIKLA PDF İNDİR ! Çevrimiçi Kız sıradan hayatına geri dönüyor... Penny yeni okul yılına başlarken dünyayla tek başına yüzleşmeye hazırdır. Noah turneyi yarıda bırakmış, Penny dahil kimseye haber vermeden ortadan kaybolmuştur. Bu yüzden Penny yeni arkadaşlar edinme ve sanat okulunu da gezme umuduyla Megan'ın Londra davetini kabul eder. Genç kız, başkalarına destek olarak kendi sorunlarından kurtulabileceğini düşünür. Arkadaşlığına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyan Elliot'a ve sahne korkusuyla boğuşan Posey'ye yardım etmelidir. Peki, İskoç delikanlı Callum, Penny'yi asıl derdinden kurtarabilecek mi? Noah'nın gölgesi peşini bırakmazken Penny yoluna devam edebilecek mi? Zoe Sugg, namıdiğer Zoella küçüklüğünden beri hikâyeler yazmaktadır. Güzellik, moda ve yaşam hakkındaki blog ile videolarının çok sayıda takipçisi ve milyonlarca Youtube abonesi vardır. (Tanıtım Bülteninden) Çevrimiçi Kız 3-Solo TIKLA PDF İNDİR !Çevrimiçi Kız 3-Solo TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Çevrimiçi Kız 3-Solo, Zoe Sugg

Yorum Gönder