29 Nisan 2022

Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 Mahmut Şenol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Mahmut Şenol
Çevirmen: Füsun T. Elmasoğlu

Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Şenol olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 Yazarı Kimdir ?

Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 yazarı Mahmut Şenol 'dır. Mahmut Şenol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 PDF indir oku

Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !
Roman Kahramanlarının gerçekten kahraman olması beklenir, ancak Capon Çayevi'nin kahramanı çaycı Nuridin boy ve posca olduğu kadar cüzdanı da dikkate alınırsa pek zavallı, süklüm püklüm, ama hanım evladı değil, ekmeğini taş yerine semaverden çaydanlıktan çıkaran silik bir karakterdir.

Nüfus kayıtlarında Mahmudiye Köyü-Biga doğumlu ve adı Nurettin olarak geçen, çayevi müşterisinin Nuridin diye seslendiği bu Çerkes asıllı kahramanın demlediği çayın tadı hiç unutulmaz. Bir de alçakgönüllü, sevecendir ki, romanda kendisini herkese sevdirir. Fakat bilindiği üzere hayatın tersine giden zamanları hep olur ve Nuridin, birden bire, ondan hiç beklenmeyecek bir şey yaparak okurun gözünden düşer. Sevilen bir kahramanın birden kötücül olup sevenlerini gönülden kırdığı, hazırlıksız yakalanacağınız bir roman.

"Okuduğum kitabın kahramanına seslenerek başlayacağım izninizle; Çaycı Nuridin'e. ... Çocukluğundan beri yediğin kazığın haddi hesabı yok; ama hiçbirinden en ufak bir ders almadığın, hayata ve kadere hep affedici yaklaştığın, iyi niyetine sınır çekemediğin için kızgınım."
-Figen Ünal Şen, Vatan Kitap-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 390

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Capon Çayevi - Mahmudiye Üçlemesi 2, Mahmut Şenol

Yorum Gönder