19 Nisan 2022

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü Fikret Yazıcıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Fikret Yazıcıoğlu
Çevirmen: Fikret Yazıcıoğlu

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fikret Yazıcıoğlu olan ve Mana Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Şiirbaz'ın Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Şiirbaz'ın Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Şiirbaz'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü yazarı Fikret Yazıcıoğlu 'dır. Fikret Yazıcıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü PDF indir oku

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mana Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Şiirbaz'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

"Şiiri kucaklayan bir kalembaz, ruhu şiirle yoğrulmuş Yunus'tan Mevlana'ya, Sezai Karakoç'tan Nazım Hikmet'e, A. H. Tanpınar'dan Bekir Sıtkı'ya imbikten damıtılanlarla beslenmiş bir ehilbaz…"

Önsözündeki şiir poetikası ve bu poetikadaki şu çarpıcı cümle aslında şiir ve şaire öncelemenin vurgusudur: "Her şeyden önce bu kitap, şaire ve şiire saygı duruşunda bulunmak üzere kaleme alınmıştır." Geniş bir yelpazeden edebiyatımızın imge ve hayal dünyasını kucaklayan şairimizin gösterisini, buyurun keyifle seyredelim…

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

20.06.2019

Bir Siirbazin Günlüğü Harika

Anlatımı ve çok renkliligiyle güzel bir eser , keyif alarak okudum .. Şairin felsefesi takdire şayan

Bir Şiirbaz'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Bir Şiirbaz'ın Günlüğü, Fikret Yazıcıoğlu

Yorum Gönder