12 Nisan 2022

Bayram Sevinci Yılmaz Erdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Yılmaz Erdoğan
Çevirmen: Yılmaz Erdoğan

Bayram Sevinci indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Erdoğan olan ve Akıl Fikir Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bayram Sevinci eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bayram Sevinci ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bayram Sevinci TIKLA PDF İNDİR !

Bayram Sevinci Yazarı Kimdir ?

Bayram Sevinci yazarı Yılmaz Erdoğan 'dır. Yılmaz Erdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bayram Sevinci PDF indir oku

Bayram Sevinci indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akıl Fikir Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bayram Sevinci TIKLA PDF İNDİR !

Bayram Sevinci TIKLA PDF İNDİR !

"Gülizar Anne, üç yıldır kendisini ziyarete gelmeyen kızlarını düşündü. "Analarını hiç mi özlemediler?" diye mırıldandı. Hüsniye Hanım duydu onu.-Özlemişlerdir elbet! dedi. Onlar da ister gelip görmeyi... Fakat kim bilir ne sıkıntıları var. Belki de bugün yarın gelirler.-Ah Hüsniye'm, ben anlatmaktan usanmadım, sen dinlemekten... Bak yine bayram geldi. Kızlarım da bir yerlerden çıkıp gelseler... "Anacığım!" diye boynuma sarılsalar... İşte o zaman bayramlarda benim olur dünyalar da... Ne çare ki gelmiyorlar... Gelmiyorlar...-Sen gönlünü ferah tut. Sana öyle bir süpriz yaparlar ki gözlerine inanamazsın."

(Tanıtım Bülteninden)

Bayram Sevinci TIKLA PDF İNDİR !Bayram Sevinci TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bayram Sevinci, Yılmaz Erdoğan

Yorum Gönder