11 Nisan 2022

Balon Çobanı Çağdaş Balıbey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Çağdaş Balıbey
Çevirmen: Çağdaş Balıbey

Balon Çobanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çağdaş Balıbey olan ve Beyaz Fil Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Balon Çobanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Balon Çobanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Balon Çobanı TIKLA PDF İNDİR !

Balon Çobanı Yazarı Kimdir ?

Balon Çobanı yazarı Çağdaş Balıbey 'dır. Çağdaş Balıbey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Balon Çobanı PDF indir oku

Balon Çobanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyaz Fil Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Balon Çobanı TIKLA PDF İNDİR !

Balon Çobanı TIKLA PDF İNDİR !

"Benim adım Balon Çobanı..."

İç savaş sırasında dünyaya gelen bir bebek, ailesi tarafından terk edilir ve donmak üzereyken bir asker tarafından bulunup yetiştirilme yurduna bırakılır.

O gelişip büyürken, tüm dünyayı ve geldiği yeri, kendi hayalinde yarattığı yeni dünyayı onun gözlerinden ve onun sözlerinden haylazca bir bakış açısıyla, yer yer hüzünlenerek, yer yer gülerek okuyacağınız epik bir roman.

"Çağdaş Balıbey, Suriye insanını işlediği bu kitabında aynı zamanda insanın ana rahmine düşüşünü ve ilk gelişimini de konu etmiş, değişik bir kurgusu ve dili olan bu kitap, okuyucuyu farklı bir pencereye yöneltecektir"

Mirza Tazegül

(Tanıtım Bülteninden)

Balon Çobanı TIKLA PDF İNDİR !Balon Çobanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Balon Çobanı, Çağdaş Balıbey

Yorum Gönder