14 Nisan 2022

Aveiro Balıkçısı Gökhan Tok Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Gökhan Tok
Çevirmen: Gökhan Tok

Aveiro Balıkçısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gökhan Tok olan ve MedaKitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aveiro Balıkçısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aveiro Balıkçısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aveiro Balıkçısı TIKLA PDF İNDİR !

Aveiro Balıkçısı Yazarı Kimdir ?

Aveiro Balıkçısı yazarı Gökhan Tok 'dır. Gökhan Tok yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aveiro Balıkçısı PDF indir oku

Aveiro Balıkçısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. MedaKitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aveiro Balıkçısı TIKLA PDF İNDİR !

Aveiro Balıkçısı TIKLA PDF İNDİR !

Bugünlerde insanların çoğu vakitsizlikten söz ediyor. Çoğu zaman, telaşla bir yerlere yetişmekten, kitap okumaya ya da birbirimizin gözlerine bakmaya bile fırsat bulamıyoruz.

Neyse ki edebiyatta çareler tükenmiyor; durup dinlenmeye, sakinleşmeye ihtiyacımız olduğu o sakin limanları "kısa öykü"de buluyoruz.

Gökhan Tok bu kitabında bizleri hikâyeleri anlatılmayan küçük insanlarla tanıştırıyor. Bir an için durup farklı insanların gözlerine bakıyoruz. Hayat kısa bir süre için de olsa duruyor, adına öykü diyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Aveiro Balıkçısı TIKLA PDF İNDİR !Aveiro Balıkçısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aveiro Balıkçısı, Gökhan Tok

Yorum Gönder