10 Nisan 2022

Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında Mustafa Durak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Mustafa Durak
Çevirmen: Mustafa Durak

Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Durak olan ve Multilingual yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında TIKLA PDF İNDİR !

Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında Yazarı Kimdir ?

Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında yazarı Mustafa Durak 'dır. Mustafa Durak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında PDF indir oku

Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Multilingual yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında TIKLA PDF İNDİR !

Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında TIKLA PDF İNDİR !
Mustafa Durak, "Yorum Kavşağı"nda merceğini bu kez masal , öykü, roman, oyun gibi düz yazılarda gezdiriyor. Yazılar, yazılma tarihine göre değil de türlere göre düzenlenmiştir. "Yakın Okuma"dan "Çağrımsal Okuma"ya geçişi her ne kadar ikisinde yine metne odaklansa da bakışını başka metinlere, metinlerin gerisine de kaydırdığını gösteriyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Multilingual Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında TIKLA PDF İNDİR !Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Anlamın Anlatmın Ardında Yorum Kavşağında, Mustafa Durak

Yorum Gönder