30 Nisan 2022

Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair Çağla Şahin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Çağla Şahin
Çevirmen: Çağla Şahin

Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çağla Şahin olan ve Siyah Beyaz yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair TIKLA PDF İNDİR !

Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair Yazarı Kimdir ?

Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair yazarı Çağla Şahin 'dır. Çağla Şahin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair PDF indir oku

Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyah Beyaz yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair TIKLA PDF İNDİR !

Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair TIKLA PDF İNDİR !

Ahmed Arif 23 Nisan 1927 yılında Diyabakır'da dünyaya gelmiştir. Asıl adı Ahmet Hamdi Önal'dır. Diyarbakır Lisesi'nden mezun oldu.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Felsefe bölümünde okudu. 1940-1955 yılları arasında değişik dergilerde yayınladığı şiirlerinde kullandığı kendine has lirizmi ve hayal gücüyle Türk edebiyatındaki yerini aldı. Şiirlerinin toplandığı tek kitabı, "Hasretinden Prangalar Eskittim" 1968'de yayımlandı.

Türkiye'de en çok basılan kitaplar listesindedir. Ahmet Kaya,Cem Karaca gibi sanatçılarca birçok şiiri bestelenmiştir. 1983'te anacığı Arife'yi kaybetti.

Okutulmamıştı onun gözünde şirin bir kadındı. Ancak anacığı, oğlunu Ankara'ya gitmiş ve komünist olmuş diye tanımlıyordu.

Velhasıl, artık evinde yalnız yaşıyordu.

2 Haziran 1991'de kalp krizi geçirdi. Kalbi yalnızlığa mı dayanamamıştı, yoksa çok mu yorgundu…

(Tanıtım Bülteninden)

Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair TIKLA PDF İNDİR !Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Ahmed Arif-Onuru Ağlayan Şair, Çağla Şahin

Yorum Gönder