25 Nisan 2022

Adana'nın Gelinleri Edip Kuzey Aktan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 46,75 TL
Yazarı: Edip Kuzey Aktan
Çevirmen: Edip Kuzey Aktan

Adana'nın Gelinleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edip Kuzey Aktan olan ve Karahan Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adana'nın Gelinleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adana'nın Gelinleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adana'nın Gelinleri TIKLA PDF İNDİR !

Adana'nın Gelinleri Yazarı Kimdir ?

Adana'nın Gelinleri yazarı Edip Kuzey Aktan 'dır. Edip Kuzey Aktan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Adana'nın Gelinleri PDF indir oku

Adana'nın Gelinleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karahan Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adana'nın Gelinleri TIKLA PDF İNDİR !

Adana'nın Gelinleri TIKLA PDF İNDİR !
Biri bir dünya savaşı yaşamıştı.Yaşayabilmek için bir ülkeden öbürüne kaçmak zorundaydı aynı zamanda.Diğerinin babası ırkçı tedhiş örgütü tarafından vur emriyle aranıyordu. Okulda dersteyken bile havan toplarının saldırısına maruz kalacak kadar savaşın içinden çıktı. Öbürü ise okumak için,kadınların okumaz hale geldiği ülkesini terk etmek zorunda kalmıştı. Ama yinede şanslıydı,çünkü daha basit nedenler yüzünden ondan önceki ülkelerini terk etmiş bir ailenin üyesiydi.

Aralarında siyahi insanlara yapılan ayrımı görenler ,diktatoryal rejimin baskısı altında doğanlar,savaşın yıktığı evlerin kalıntılarını oyun alanı olarak tanıyanlar vardı. Dünyanın dört bir yanından gelen bu dokuz kadının kaderi bir gün birleşti. Toroslar'ın bereketli sularıyla beslenen,Akdeniz'in sıcak havasını soluyan bir kentte güzel Adana'da buluştular. Dünyanın ilk barış anlaşmasını imzalayan kraliçenin de doğduğu kentte. İşte sizlere bu dokuz Adanalı kadının öyküsünü anlatmak istedik. Aslında amacımız bu dokuz kadından yola çıkarak Adana'yı da anlatmak.Kitabımız son 50 yılda Adana'nın geçirdiği aşamalara da işaret eden bir belgesel aslında….

Yazarlar:
S.Haluk Uygur
Zeliha Ertunç
İsmail Ökke
Pelin Emrahoğlu
Rüksan Anarat
Ali Furat Şahin
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Karahan Kitabevi Adana'nın Gelinleri TIKLA PDF İNDİR !Adana'nın Gelinleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Adana'nın Gelinleri, Edip Kuzey Aktan

Yorum Gönder