26 Nisan 2022

Adı 17 Adel Mirza Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Adel Mirza
Çevirmen: Adel Mirza

Adı 17 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adel Mirza olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adı 17 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adı 17 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adı 17 TIKLA PDF İNDİR !

Adı 17 Yazarı Kimdir ?

Adı 17 yazarı Adel Mirza 'dır. Adel Mirza yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Adı 17 PDF indir oku

Adı 17 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adı 17 TIKLA PDF İNDİR !

Adı 17 TIKLA PDF İNDİR !

Nefes aldığına göre, umut var... Sen hayatta kalmayı başarırsan yazılıp okunacak hikâyen; yaşayacak ve göreceksin, hayatta kalırsan! Zihninden kalbine inen düşünceleri tükenen bedenini alevle sardı. Kor ateşlerde dövülen demir gibi oldu yüreği. Bu direnişti, büyük bir devrim, sabır kadar güzel ibadetti.

"Güneşin doğduğunu, akşamın olduğunu görmeden bir göçüğün altında ve karanlıkta, betonların oluşturduğu labirentten çıkmanın yolunu aradı..."

(Tanıtım Bülteninden)

Adı 17 TIKLA PDF İNDİR !Adı 17 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Adı 17, Adel Mirza

Yorum Gönder