12 Nisan 2022

7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı Fevzi Altunbulak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,3 TL
Yazarı: Fevzi Altunbulak
Çevirmen: Fevzi Altunbulak

7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fevzi Altunbulak olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı Yazarı Kimdir ?

7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı yazarı Fevzi Altunbulak 'dır. Fevzi Altunbulak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı PDF indir oku

7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Dünya denen sahnenin akrebi ve yelkovanı bu kitapla, aşk umut ve mutluluk üretecek.

-Yılmaz Arıkan

Oldukça başarılı, karakter kurgusu ve olay örgüsü gayet iyi işlenmiş. Betimlemeler iç duyguları çok güzel yansıtmış. Anlatım yalın ve anlaşılır. Ayrıca olayların akışı o denli heyecanlı ki yazın dünyamızın güçlü kalemi Fevzi Altunbulak'ın bu eseri okuyucuyu sürükleyecek

-Etem Oruç

Bir gün Barcelona'nın göbeğinde sayılacak bir yerde belediye ile anlaşıp büyük bir platform kurdum ve açık havada bir organizasyon yapmayı tercih ettim. Tabi o gün sahnede yaşanacakların ise hayatımın bir daha değişmesine neden olacağını ve hiçbir şeyin aslında, öyle umduğum gibi olmayacağını nereden bilebilirdim.

(Tanıtım Bülteninden)

7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, 7. Saat Bir İllüzyonistin Aşkı, Fevzi Altunbulak

Yorum Gönder