26 Mart 2022

Sefer Murat Başekim Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Murat Başekim
Çevirmen: Murat Başekim

Sefer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Başekim olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sefer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sefer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sefer TIKLA PDF İNDİR !

Sefer Yazarı Kimdir ?

Sefer yazarı Murat Başekim 'dır. Murat Başekim yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sefer PDF indir oku

Sefer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sefer TIKLA PDF İNDİR !

Sefer TIKLA PDF İNDİR !

Murat Başekim, Sefer'de bir intikam öyküsüne davet ediyor bizi. Tuhaf bir yetimhaneye kapatılan gençlerin zalim dünyaya karşı zorlu bir mücadeleye nasıl giriştiklerini, hayal güçlerini cesaretleriyle nasıl birleştirdiklerini anlatıyor.



Bir ucu klasik serüven edebiyatına, bir ucu görkemli Viking destanlarına açılan bu öykü, hepimizin içindeki o maceracı ruhu, fırtına ve karanlığa doğru unutulmaz bir sefere yolluyor.



"Herkes üzülür. Hayat, çocukluğun yitik cennetinden düştüğün andan itibaren art arda gelen bir üzüntüler saldırısıdır. Dünya da düşmanca sefere çıkar sana karşı. Ve zorba dünyanın sürekli saldırısı, seferi karşısında aslında herkes kaçar, herkes unutmaya çalışır, çünkü korkarlar. Kaçarlar: zenginlik, güç, tüketim istikametlerine… Herkesin çıktığı bir sefer vardır."



(Tanıtım Bülteninden)



Sefer TIKLA PDF İNDİR !Sefer TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sefer, Murat Başekim

Yorum Gönder