26 Mart 2022

Önce Sen Söyle Yusuf Erkut Güsar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Yusuf Erkut Güsar
Çevirmen: Yusuf Erkut Güsar

Önce Sen Söyle indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Erkut Güsar olan ve İleri Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Önce Sen Söyle eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Önce Sen Söyle ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Önce Sen Söyle TIKLA PDF İNDİR !

Önce Sen Söyle Yazarı Kimdir ?

Önce Sen Söyle yazarı Yusuf Erkut Güsar 'dır. Yusuf Erkut Güsar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Önce Sen Söyle PDF indir oku

Önce Sen Söyle indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İleri Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Önce Sen Söyle TIKLA PDF İNDİR !

Önce Sen Söyle TIKLA PDF İNDİR !

İlk görüşte aşk gerçek midir ve dahası karşılıklı olabilir mi?

"Önce Sen Söyle" işte bu sorunun cevabın veriyor ve devamında böyle bir aşkta tek sorunun aşkını ilk kimin söyleyeceğinde olduğunu vurguluyor.

Peki sonra... Sonrası birtakım güzel tesadüflerin de katkılarıyla ortaya çok keyifli ve tutkulu bir aşk çıkıyor ve hemen ardından da terkedilmiş bir nişanlının intikam duygularıyla bu beraberliği bozma çabaları başlıyor.

Final mi... O da öykünün sonunda

Son derece planlı ve gözlerden uzak bir cinayet işliyorsunuz ama hiç olmayacak bir şekilde ortaya bir görgü tanığı çıkıveriyor.

"Ceset Olmazsa Cinayet de Olmaz" işte bu beklenmedik tanıkla katil arasındaki mücadeleyi anlatan bir öykü ve cesedi bir şekilde yok ederse ortada bir cinayet iddiası kalmayacağın sanan katil hem olayın her zaman öyle olmadığını ve hem de ne denli tedbir alınırsa alınsın birilerinin gerçeği biliyor olabileceğini acı bir şekilde öğreniyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Önce Sen Söyle TIKLA PDF İNDİR !Önce Sen Söyle TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Önce Sen Söyle, Yusuf Erkut Güsar

Yorum Gönder