26 Mart 2022

Ölüm Kadar Güzel İsmail Isparta Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: İsmail Isparta
Çevirmen: İsmail Isparta

Ölüm Kadar Güzel indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Isparta olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölüm Kadar Güzel eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm Kadar Güzel ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm Kadar Güzel TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Kadar Güzel Yazarı Kimdir ?

Ölüm Kadar Güzel yazarı İsmail Isparta 'dır. İsmail Isparta yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ölüm Kadar Güzel PDF indir oku

Ölüm Kadar Güzel indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm Kadar Güzel TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Kadar Güzel TIKLA PDF İNDİR !

Gılgamış destanıyla başlayan bir hikâyenin bugündeki izdüşümü... Mitler, hikâyeler, gerçek ve gerçek üstünün pırıltılı sahneleri... İnsanoğlunun ölümsüzlüğü arama serüveni... Savaşların tarih boyunca değişmeyen mantığı... Savaşların en büyük mağduru çocuklar... İsmail Isparta, öykülerinin ardından Ölüm Kadar Güzel'de bir çocuğun omuzbaşından bir roman kuruyor. Fantastik bir evren tahayyülüne sebep olan roman aslında çağın gerçeğini resmediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Ölüm Kadar Güzel TIKLA PDF İNDİR !Ölüm Kadar Güzel TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ölüm Kadar Güzel, İsmail Isparta

Yorum Gönder