25 Mart 2022

Ölüm Cezasına Hayır Victor Hugo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Victor Hugo
Çevirmen: Victor Hugo

Ölüm Cezasına Hayır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Victor Hugo olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölüm Cezasına Hayır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm Cezasına Hayır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm Cezasına Hayır TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Cezasına Hayır Yazarı Kimdir ?

Ölüm Cezasına Hayır yazarı Victor Hugo 'dır. Victor Hugo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Ölüm Cezasına Hayır PDF indir oku

Ölüm Cezasına Hayır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm Cezasına Hayır TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Cezasına Hayır TIKLA PDF İNDİR !

Çocukluğundan beri halka açık infazlara sık sık tanık olan Victor Hugo sonunda ölüm cezasına isyan etti. Hugo'ya göre bir insan ne suç işlemiş olursa olsun, onun yaşam hakkını elinden almaya kimsenin ne hakkı ne de yetkisi vardı. Bu kitapta Victor Hugo'nun Bir İdam Mahkûmunun Son Günü isimli eserini yazarken başlayan ve Jersey'deki sürgün günlerine kadar uzanan, bir insan ve bir yazar olarak ölüm cezasına karşı açtığı uzun soluklu savaşa tanık olacaksınız. Bayrağı ondan Jaurès, Koestler, Camus gibi isimler devraldı ve nihayet 1981 yılında Fransa'da idam cezası kaldırıldı. Ama ne yazık ki Amerika'dan Çin'e dünyanın pek çok ülkesinde halen uygulanıyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Ölüm Cezasına Hayır TIKLA PDF İNDİR !Ölüm Cezasına Hayır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Ölüm Cezasına Hayır, Victor Hugo

Yorum Gönder