25 Mart 2022

Küçük Lord Fauntleroy Frances Hodgson Burnett Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Frances Hodgson Burnett
Çevirmen: Frances Hodgson Burnett

Küçük Lord Fauntleroy indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Frances Hodgson Burnett olan ve Tema Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küçük Lord Fauntleroy eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Lord Fauntleroy ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Lord Fauntleroy TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Lord Fauntleroy Yazarı Kimdir ?

Küçük Lord Fauntleroy yazarı Frances Hodgson Burnett 'dır. Frances Hodgson Burnett yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Küçük Lord Fauntleroy PDF indir oku

Küçük Lord Fauntleroy indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tema Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Lord Fauntleroy TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Lord Fauntleroy TIKLA PDF İNDİR !

Amerika'nın yoksul bir semtinde yaşayan küçük Cedric, güzel kalpli annesi ile beraber İngiltere'ye doğru yola çıkar. Küçük yaşta kaybettiği soylu babasının ailesi, muazzam bir servetin vârisi olarak onu beklemektedir. Artık o küçük Cedric değil, küçük bir lorddur. Soyu bu unvanı ona bağışlasa da tam bir lord olabilmesi için her şeyden önce, çevrede sertliğiyle ün yapan, bencilliği yalnızlığını besleyen büyükbabasının gözüne girmelidir. Peki, hayata masumiyetin pencerelerinden ve acılar sarmalında yaşamını sürdürmeye çalışan insanların gözünden bakan bu çocuk, sevgiyi tüm hisleriyle hatırlatan bu küçük beden, yalnızlığın ve bencilliğin kalın duvarlarını yıkabilecek midir?

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Lord Fauntleroy TIKLA PDF İNDİR !Küçük Lord Fauntleroy TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Küçük Lord Fauntleroy, Frances Hodgson Burnett

Yorum Gönder