26 Mart 2022

Gitme Henüz Çok Erken Can Akkiriş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Can Akkiriş
Çevirmen: Can Akkiriş

Gitme Henüz Çok Erken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Can Akkiriş olan ve Doğu Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gitme Henüz Çok Erken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gitme Henüz Çok Erken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gitme Henüz Çok Erken TIKLA PDF İNDİR !

Gitme Henüz Çok Erken Yazarı Kimdir ?

Gitme Henüz Çok Erken yazarı Can Akkiriş 'dır. Can Akkiriş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gitme Henüz Çok Erken PDF indir oku

Gitme Henüz Çok Erken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğu Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gitme Henüz Çok Erken TIKLA PDF İNDİR !

Gitme Henüz Çok Erken TIKLA PDF İNDİR !

Orası doğru ancak herkes aynı dünyada yaşar ama farklı şeyler deneyimler.Biz,hepimiz,tüm insanlar küçük bir kum havuzuna bırakılmış çoçuklar gibiyiz.Bize verilen süre içinde orada oynayıp zaman geçiriyoruz.Kimimiz kuyular kazıyor,kimimiz kumdan kaleler yapıyor.Kimimiz kumu alıp arkadaşının kafasından aşağı boşaltıyor... Tabiiki kum havuzu aynı,deneyimler farklı. Oyun sürerken kumdan kalelerin kolay yıkılacağını öğreniyoruz ve maalesef kumun gözümüze kaçtığında çok can yaktığını.

(Tanıtım Bülteninden)

Gitme Henüz Çok Erken TIKLA PDF İNDİR !Gitme Henüz Çok Erken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gitme Henüz Çok Erken, Can Akkiriş

Yorum Gönder