25 Mart 2022

Eflatuni Mısralar Mehmet Öksüz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Mehmet Öksüz
Çevirmen: Mehmet Öksüz

Eflatuni Mısralar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Öksüz olan ve Ozan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eflatuni Mısralar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eflatuni Mısralar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eflatuni Mısralar TIKLA PDF İNDİR !

Eflatuni Mısralar Yazarı Kimdir ?

Eflatuni Mısralar yazarı Mehmet Öksüz 'dır. Mehmet Öksüz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Eflatuni Mısralar PDF indir oku

Eflatuni Mısralar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ozan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eflatuni Mısralar TIKLA PDF İNDİR !

Eflatuni Mısralar TIKLA PDF İNDİR !

Titreyen bedenimizle, kızarmış al yanaklarımızla tarifi olmayan bir yaşam serüveni içine girerken ömrümüz, gittiğimiz yollar bizi çok uzaklara götürürken, hücrelerimiz kanar durur.Yaşanılan eylemler insanın ruhunu okşamıyorsa, fazla söze gerek kalmadan, kelimeler kifayetsizleşir. Birçok cümlenin arasında sıkışan hüzün gözyaşlarının akmasıyla, huzur kapısının erimesi kaçınılmaz olur.Tan vakti, yaşlı umutsuz gözlerle güne uyanırken, adeta yüreğimizden bir parça kopar, sarsılır bedenimiz. Hayallerimiz hançer darbeleriyle kırılır, içimizde yeşeren gülümüz solar. Birden kuru bir gül yerleşir ağlamaklı yüreğimize. İçimizdeki gülün kurumasıyla, mutluluğumuza hastalık bulaşmış olur.

Bazen; değer vermenin de acısını yaşar yürekler. Güven, giz dolu sevgilerin en büyük anahtarı olur. Yüreğinizi güzel kalplere açın, ruhları kirli olmayanlardan vefalı olsun.

(Tanıtım Bülteninden)

Eflatuni Mısralar TIKLA PDF İNDİR !Eflatuni Mısralar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Eflatuni Mısralar, Mehmet Öksüz

Yorum Gönder