25 Mart 2022

Derin Devletin Çakalları Ali Bayram Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,3 TL
Yazarı: Ali Bayram
Çevirmen: Ali Bayram

Derin Devletin Çakalları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Bayram olan ve Arsine yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Derin Devletin Çakalları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Derin Devletin Çakalları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Derin Devletin Çakalları TIKLA PDF İNDİR !

Derin Devletin Çakalları Yazarı Kimdir ?

Derin Devletin Çakalları yazarı Ali Bayram 'dır. Ali Bayram yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Derin Devletin Çakalları PDF indir oku

Derin Devletin Çakalları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arsine yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Derin Devletin Çakalları TIKLA PDF İNDİR !

Derin Devletin Çakalları TIKLA PDF İNDİR !

Devletin şaibe dolu derinine inmeye var mısınız?

Kripto kokan dosyaların, istihbarat örgütlerinin senaryoları, hatta devletin tüm derinliklerinde daha dün "Devletin Yetkisini" kullanan, birçok operasyona imza attıktan sonra bir kenara atılan operasyon adamları okuyacağız.

Devlet bu kişileri hangi operasyonlarda kullandı?

Susurluk gibi kurmaca bir kazadan sonra kaybolan tüm gizli dosyalar, kimlikleri, yüzleri değiştirilen yüzlerce eski devlet görevlileri şimdi ne halde?

Size tutunacağınız bir ip veremiyorum ama Devletin derinliklerine iniyoruz. Derin Devletin tüm sırlarını gizli dosyalarını sizinle paylaşıyorum.

Ben bu dosyayı yazacak cesareti buldum.

Sizin okumaya cesaretiniz olsun yeter ki!

(Tanıtım Bülteninden)

Derin Devletin Çakalları TIKLA PDF İNDİR !Derin Devletin Çakalları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Derin Devletin Çakalları, Ali Bayram

Yorum Gönder