25 Mart 2022

Casanova’nın Eve Dönüşü Arthur Schnitzler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,13 TL
Yazarı: Arthur Schnitzler
Çevirmen: Arthur Schnitzler

Casanova'nın Eve Dönüşü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arthur Schnitzler olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Casanova'nın Eve Dönüşü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Casanova'nın Eve Dönüşü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Casanova'nın Eve Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Casanova'nın Eve Dönüşü Yazarı Kimdir ?

Casanova'nın Eve Dönüşü yazarı Arthur Schnitzler 'dır. Arthur Schnitzler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Casanova'nın Eve Dönüşü PDF indir oku

Casanova'nın Eve Dönüşü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Casanova'nın Eve Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Casanova'nın Eve Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Casanova titrek bir sesle konuşuyordu: "Sen ne dudaklarımı ne de ellerimi öpebilirsin benim," dedi Amalia'ya. "Ve sen beni boşuna beklemiş ve hayal etmiş olacaksın, tabii ben bir an önce Marcolina'ya sahip olmazsam…"

Alman edebiyatının önemli isimlerinden Arthur Schnitzler'in Casanova'sını hepiniz tanıyorsunuz: Kendinden emin, kibirli, zengin, çapkın ve bir o kadar da duygusal. Hayatının elli üçüncü yılında ise zenginliğini kaybetmiş ve artık yorgun bir şekilde çıkıyor karşımıza. Kendine uydurulan efsanesine çok da yaraşmayan bir halde, vatan hasretiyle baba ocağına, Venedik'e dönmeye karar veriyor. Casanova'nın evi, insanları onu nasıl karşılayacak? Casanova yılların yorgunluğunu atıp aradığı huzuru bulabilecek mi yoksa herkesin bildiği Casanova olmaya devam mı edecek? Casanova'nın Eve Dönüşü insan ilişkilerine, aşka ve kadınlara, paranın gücüne dair akılda kalıcı bir hikâye.

(Tanıtım Bülteninden)

Casanova'nın Eve Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !Casanova'nın Eve Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Casanova'nın Eve Dönüşü, Arthur Schnitzler

Yorum Gönder