21 Şubat 2022

Zincir Adrian McKinty Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Adrian McKinty
Çevirmen: Özlem Yüksel

Zincir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adrian McKinty olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 352 sayfalık Zincir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zincir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zincir TIKLA PDF İNDİR !

Zincir Yazarı Kimdir ?

Zincir yazarı Adrian McKinty 'dır. Adrian McKinty yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Zincir PDF indir oku

Zincir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 352 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zincir TIKLA PDF İNDİR !

Zincir TIKLA PDF İNDİR !

Çocuğunuzu az önce otobüs durağına bıraktınız. Telefonunuz çalıyor. Bir yabancının telaşlı sesi var hattın diğer ucunda. Çocuğunuz kaçırılmış! Telaşlı yabancı kendi çocuğunun da kaçırıldığını söylüyor. Çocuğunuzu geri almanızın tek yolu var. Yirmi dört saat içinde başka bir çocuğu kaçırmanız gerekiyor. Kaçıracağınız çocuğun ailesi başka bir çocuk kaçırdığı an sizinki serbest bırakılacak. Ama unutmayın, eğer başka bir çocuk kaçırmazsanız ya da kaçırdığınız çocuğun ailesi başka bir çocuk kaçırmazsa sizin çocuğunuz öldürülecek. Karışık mı? Maalesef. Artık Zincir'in bir parçasısınız ve onu kıramazsınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Zincir TIKLA PDF İNDİR !Zincir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Zincir, Adrian McKinty

Yorum Gönder