14 Şubat 2022

Zeytin Ağacı Sinan Eskicioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Sinan Eskicioğlu
Çevirmen: Sinan Eskicioğlu

Zeytin Ağacı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Eskicioğlu olan ve Halk Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 296 sayfalık Zeytin Ağacı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zeytin Ağacı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zeytin Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Zeytin Ağacı Yazarı Kimdir ?

Zeytin Ağacı yazarı Sinan Eskicioğlu 'dır. Sinan Eskicioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zeytin Ağacı PDF indir oku

Zeytin Ağacı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Halk Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 296 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zeytin Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Zeytin Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Gazeteci-Yazar Sinan Eskicioğlu, bu romanında Kurucusu Hz. Âdem olan gizli bir örgütü deşifre ediyor.

Almanya ve Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde gerçekleşen olayları, iç içe geçmiş ilişkiler ağını, gizemli tarihi sırları okuduğunuzda bildiğiniz birçok şeyin tersyüz olduğunu göreceksiniz, okuduklarınıza inanamayacaksınız.

Yazar Eskicioğlu, bu romanında, tarihin akışını değiştirmiş birçok önemli kişinin mensubu olduğu gizli bir örgütün, hedeflerini, hiyerarşik yapısını, mali kaynaklarını, stratejilerini teker teker okuyucusunun dikkatine sunuyor.

Yakın zamanda meydana gelen birçok önemli olayın arka planını okuyacağınız roman, post modern kurgusuyla okuyucusuna düşsel bir yolculuk vadediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Zeytin Ağacı TIKLA PDF İNDİR !Zeytin Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zeytin Ağacı, Sinan Eskicioğlu

Yorum Gönder