22 Şubat 2022

Zenonun Bilinci Italo Svevo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Italo Svevo
Çevirmen: Italo Svevo

Zenonun Bilinci indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Italo Svevo olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 512 sayfalık Zenonun Bilinci eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zenonun Bilinci ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zenonun Bilinci TIKLA PDF İNDİR !

Zenonun Bilinci Yazarı Kimdir ?

Zenonun Bilinci yazarı Italo Svevo 'dır. Italo Svevo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Zenonun Bilinci PDF indir oku

Zenonun Bilinci indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 512 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zenonun Bilinci TIKLA PDF İNDİR !

Zenonun Bilinci TIKLA PDF İNDİR !

Joyce ve Kafka'nın açtığı yoldan yürüyen Svevo'nun büyüleyici ve kendine özgü romanı Zeno'nun Bilinci, okurları yerinde duramayan ve sürekli kendini aldatan bir zihnin içine sokuyor. Psikiyatrının ısrarı üzerine kaleme aldığı itiraflarında, Zeno Cosini hem işadamı hem de nevrotik kişiliğinin tüm detaylarını gözler önüne seriyor. Bir yanlışlıklar komedisi, ağırdan almanın verdiği hazlara muzip bir tanıklık ve insan doğasının son derece açık bir biçimde masaya yatırılışı olan Zeno'nun Bilinci 20. yüzyıl İtalyan Edebiyatı'nın en önemli romanlarından biri olmaya devam ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Zenonun Bilinci TIKLA PDF İNDİR !Zenonun Bilinci TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Zenonun Bilinci, Italo Svevo

Yorum Gönder