23 Şubat 2022

Zahir Paulo Coelho Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,05 TL
Yazarı: Paulo Coelho
Çevirmen: Emrah İmre

Zahir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paulo Coelho olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zahir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zahir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zahir TIKLA PDF İNDİR !

Zahir Yazarı Kimdir ?

Zahir yazarı Paulo Coelho 'dır. Paulo Coelho yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Zahir PDF indir oku

Zahir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zahir TIKLA PDF İNDİR !

Zahir TIKLA PDF İNDİR !


"Seni kendimden bile daha çok seviyorum." Eğer bunu söyleyebilirsem kendimle barış içinde yaşamayı sürdürebilirim, çünkü bu aşk beni rehin aldı.
Ünlü, başarılı, zengin bir yazarın savaş muhabirliği yapan karısı Esther bir gün ansızın ortadan kaybolur. Esther kaçırılmış mıdır, öldürülmüş müdür, yoksa kocasını mı terk etmiştir? Çok sevdiği karısını bulmak için yanıp tutuşan yazar, Esther'in en son birlikte görüldüğü Kazak genci Mikhail'le birlikte Fransa'dan İspanya'ya, Hırvatistan'dan Orta Asya steplerine uzanan bir yolculukta bulur kendini. Bu büyülü yolculuk giderek bir 'iç yolculuğa' dönüşecek, yazar yazgının gücü ve aşkın doğasını yeniden keşfedecek, yaşamına yeni değerler biçecektir... Günümüzün en çok okunan yazarlarından Paulo Coelho, daha önce yayınlanan Simyacı, On Bir Dakika, Veronika Ölmek İstiyor gibi romanlarından sonra Zâhir'de de, okurlarını bir ruh yolculuğuna çıkarıyor. Zâhir'i okuduğunuzda, kendinizi daha derinden tanıyacaksınız.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2005


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 253

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları

Zahir TIKLA PDF İNDİR !

30.08.2020

Güzel

Paulo Coelho'nun diğer eserleri kadar etkileyici olmasa da bu kitapta da bir seyahat, insanın kendini araması söz konusu.


03.08.2020

Güzel

Kitap başlarda çok iyiydi çok güzel mesajlar var. Fakat ilerilere doğru biraz fazla uzatılmış gibi geldi bazı yerleri biraz sıktı. Ama okunması gereken bir kitap.


23.08.2013

...

Coelho´yu sevmeye çalıştım fakat olmadı. Tarzı hep aynı evet ama kesinlikle sürükleyici değil. Kitapları yarım bırakmayı sevmem, yarım bırakmadım da ama benim çok vaktimi aldı bu kitap. Velhasıl okusanız da bir şey değişmez okumasanız da.

Zahir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Zahir, Paulo Coelho

Yorum Gönder