10 Şubat 2022

Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak Aybars Öztuna Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Aybars Öztuna
Çevirmen: Aybars Öztuna

Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aybars Öztuna olan ve Yakın Plan Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak TIKLA PDF İNDİR !

Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak Yazarı Kimdir ?

Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak yazarı Aybars Öztuna 'dır. Aybars Öztuna yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak PDF indir oku

Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yakın Plan Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak TIKLA PDF İNDİR !

Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak TIKLA PDF İNDİR !

İlim dünyamızın kıymetli isimlerinden, "tarih" alanının üstatlarından Yılmaz Öztuna'yı yakınlarının gözüyle daha iyi tanımak için hazırlanan bu çalışmanın en önemli yanı içeriğinin bizzat, Öztuna'nın torunu Aybars Öztuna hazırlanmış olmasıdır. Kendisinin bir ömre sığdırdıklarının, başarılarının satır aralarından bizim hayatlarımıza da rehber olması dileğiyle...

"Yılmaz Öztuna, üstlendiği görev ve sorumluluklarla milletimize büyük hizmetlerde bulunmuş, büyük eserler kaleme almış; eğitim, bilim, kültür-sanat ve medya camiamızda silinmez izler bırakmıştır."

-Recep Tayyip Erdoğan-

-Cumhurbaşkanı-

"Millet kendisini aydınlatanları unutmaz. Bütün bir nesil bilmediklerini, Yılmaz Hoca'mızdan öğrendi ama daha önemlisi, yanlış bildiklerini onun sayesinde düzeltti. Nesil olarak tarihe başka türlü bakmaları ve tarih okumayı sevmeleri, Yılmaz Öztuna sayesinde gerçekleşmiştir. İnsanlar doğar, yaşar ve ölür ama kendisinden sonrakileri aydınlatmak çok az faniye nasip olur."

-Prof. Dr. İlber Ortaylı-

(Tanıtım Bülteninden)

Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak TIKLA PDF İNDİR !Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Yılmaz Öztuna'yı Hatırlamak, Aybars Öztuna

Yorum Gönder