23 Şubat 2022

Yeryüzü Tanrıçaları Çetin Altan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Çetin Altan
Çevirmen: Solmaz Kamuran

Yeryüzü Tanrıçaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çetin Altan olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeryüzü Tanrıçaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeryüzü Tanrıçaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeryüzü Tanrıçaları TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzü Tanrıçaları Yazarı Kimdir ?

Yeryüzü Tanrıçaları yazarı Çetin Altan 'dır. Çetin Altan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yeryüzü Tanrıçaları PDF indir oku

Yeryüzü Tanrıçaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeryüzü Tanrıçaları TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzü Tanrıçaları TIKLA PDF İNDİR !
'Yeryüzü Tanrıçaları'nda, düz yazımızın büyük ustası Çetin Altan'ın kırk yıl boyunca özellikle kadınları konu edinerek kaleme aldığı yazılardan yapılmış bir seçme yer alıyor. Çetin Altan bu yazılarda bizi 'mutluluğun tılsımı, sevdiğin işte doya doya çalışmak ve sevdiğinle doya doya sevişmektir.' düsturunun ışığında keyifli bir gezintiye çıkarken, dikkatimizi can alıcı noktaya çekiyor sürekli: 'Aşktan ve sanattan soyutlanmak istenen bir yaşam kandırmacaya bindirilmiş bir vahşetin ta kendisidir...'



Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi Yeryüzü Tanrıçaları TIKLA PDF İNDİR !Yeryüzü Tanrıçaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yeryüzü Tanrıçaları, Çetin Altan

Yorum Gönder