23 Şubat 2022

Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 Cevdet Kudret Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Cevdet Kudret
Çevirmen: Cevdet Kudret

Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cevdet Kudret olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 Yazarı Kimdir ?

Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 yazarı Cevdet Kudret 'dır. Cevdet Kudret yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 PDF indir oku

Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 TIKLA PDF İNDİR !
İki büyük ciltten oluşan bu eserde, insan kültürünün gelişmesinde geniş katkısı olan edebiyat sanatının niteliği, tekniği, türleri ve akımları üzerinde ayrıntılı bilgi verilmiş; bütün bilgiler, birinci elden alınan kaynaklarla pekiştirilmiş; ayrıca, soyut bilgi ile yetinilmeyip, Türk, Batı ve Doğu edebiyatlarından seçilen binlerce örnekle somutlaştırılmıştır. Eser, bu bakımdan, zengin bir antoloii niteliği de göstermektedir. Metinden kurala varma yöntemini benimseyen yazar, uzun öğretim yıllarının deney ve birikimlerini lise ve dengi okullarla üniversite ve yüksekokul öğrenci ve öğreticilerine aktarma amacı gütmüştür. Eser dört ana kesimden oluşmuştur: "Anlatım yolları", "Anlatım çeşitleri", "Edebiyat akımları", "Edebiyat türleri". Bu ciltte, " Edebiyat akımları " (Klasisizm, Romantizm, Realizm, Parnas, Natüralizm, Sembolizm, Fütürizm, Dadaizm, Sürrealizm, Egzistanyalizm) ve "Edebiyat türleri" (şiir, drama, hikaye, roman, tarih, biyografya, otobiyagrafya, anı, günlük, mektup, gezi yazısı, deneme, makale, fıkra, eleştiri, özdeyiş, söylev) konuları işlenmiştir.



Sayfa Sayısı: 419

Baskı Yılı: 1983


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 TIKLA PDF İNDİR !Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Örneklerle Edebiyat Bilgileri 2, Cevdet Kudret

Yorum Gönder