4 Şubat 2022

Yerçekimli Karanfil Edip Cansever Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,85 TL
Yazarı: Edip Cansever
Çevirmen: Edip Cansever

Yerçekimli Karanfil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edip Cansever olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yerçekimli Karanfil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yerçekimli Karanfil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yerçekimli Karanfil TIKLA PDF İNDİR !

Yerçekimli Karanfil Yazarı Kimdir ?

Yerçekimli Karanfil yazarı Edip Cansever 'dır. Edip Cansever yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yerçekimli Karanfil PDF indir oku

Yerçekimli Karanfil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yerçekimli Karanfil TIKLA PDF İNDİR !

Yerçekimli Karanfil TIKLA PDF İNDİR !

Yapı Kredi Yayınları toplu şiirlerini yayımladığı şairlerin kitaplarının tekil baskılarını yapmaya devam ediyor. Ben Ruhi Bey Nasılım'ın ardından Edip Cansever'in 1958 Yeditepe Şiir Armağanı'na layık görülen kitabı Yerçekimli Karanfil 1957 yılında yapılan ilk baskısındaki Orhan Peker'e ait özgün kapak tasarımıyla okurla yeniden buluşuyor.

Sen o karanfile eğilimlisin, alıp sana veriyorum işte Sen de bir başkasına veriyorsun daha güzel O başkası yok mu? bir yanındakine veriyor Derken karanfil elden ele...

Görüyorsun ya bir sevdayı büyütüyoruz seninle Sana değiniyorum, sana ısınıyorum, bu o değil Bak nasıl, beyaza keser gibisine yedi renk Birleşiyoruz sessizce.

(Tanıtım Bülteninden)

Yerçekimli Karanfil TIKLA PDF İNDİR !Yerçekimli Karanfil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yerçekimli Karanfil, Edip Cansever

Yorum Gönder