22 Şubat 2022

Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz Miguel De Unamuno Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,78 TL
Yazarı: Miguel De Unamuno
Çevirmen: Miguel De Unamuno

Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miguel De Unamuno olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz TIKLA PDF İNDİR !

Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz Yazarı Kimdir ?

Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz yazarı Miguel De Unamuno 'dır. Miguel De Unamuno yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz PDF indir oku

Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz TIKLA PDF İNDİR !

Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz TIKLA PDF İNDİR !

1898 kuşağının en güçlü kalemlerinden Miguel de Unamuno'nun felsefesinin ve yazınının timsali olarak görülebilecek Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz'de dönüm noktasındaki İspanya'ya gökten üç elma düşüyor. Ancak bu elmaların tadı çok acı!

Tutkuya, gurura, kıskançlığa ve aşka dair eskimeyen fikirler içeren her ibret dolu hikâyesinde Unamuno insanlık durumuna zamanının ötesinde bir varoluşçu pencereden bakarak absürd doğamızı ve ihtiraslarımızı abartısız, sade ancak oldukça çarpıcı bir dille resmediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz TIKLA PDF İNDİR !Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Üç Örnek Öykü ve Bir Önsöz, Miguel De Unamuno

Yorum Gönder