5 Şubat 2022

Üç Katlı Ev Yusuf Ziya Ortaç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Yusuf Ziya Ortaç
Çevirmen: Yusuf Ziya Ortaç

Üç Katlı Ev indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Ziya Ortaç olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 152 sayfalık Üç Katlı Ev eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Katlı Ev ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Katlı Ev TIKLA PDF İNDİR !

Üç Katlı Ev Yazarı Kimdir ?

Üç Katlı Ev yazarı Yusuf Ziya Ortaç 'dır. Yusuf Ziya Ortaç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Üç Katlı Ev PDF indir oku

Üç Katlı Ev indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 152 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Katlı Ev TIKLA PDF İNDİR !

Üç Katlı Ev TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişe özlem duyan Osmanlı paşası bir dede, geleceğe kaygıyla bakan eski İttihat-Terakki üyesi bir baba ve biri milliyetçi diğeri Marksist iki düşman kardeş. Türkiye büyük bir dönüşüm yaşarken üç ayrı kuşak aynı evde siyasi, kültürel ve ahlaki çatışmalar içinde yaşam mücadelesi veriyor. Ve tüm bunların arasında tutulduğu aşkla zenginliği tadan Bedia, geçirdiği ışıltılı günlerde hayatı sorgulamaya başlıyor.

Dönemin politik tartışmaları ve amansız bir kuşak çatışması arka planında fakir kız ile zengin oğlanın aşkını okuyacak, adeta bir zaman tüneli içinde, modernleşme sancıları çeken Türkiye'ye doğru yol alacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Üç Katlı Ev TIKLA PDF İNDİR !Üç Katlı Ev TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Üç Katlı Ev, Yusuf Ziya Ortaç

Yorum Gönder