3 Şubat 2022

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri Martha Wells Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Martha Wells
Çevirmen: Martha Wells

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Martha Wells olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri Yazarı Kimdir ?

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri yazarı Martha Wells 'dır. Martha Wells yazdığı bu eserle Nebula Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri PDF indir oku

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Kalpsiz bir ölüm makinesi olarak tam bir başarısızlık abidesiydim.Uzay araştırmalarının kurumsallaştığı bir gelecekte, araştırmalarda kullanılacak tüm malzemelerin Şirket'ten kiralanması gerekmektedir. Buna, araştırma yapacağınız gezegene gitmek için kullandığınız uzay gemisinden, sizi koruması için gönderilen GüvBirim androidi de dahil.

Uzak bir gezegende, yüzey testi yapan bir grup biliminsanına da kendine "Katilbot" diyen ve kendi idari modülünü hacklediği için bilinç kazanmış bir GüvBirim androidi kiralanmıştır. İnsanlardan çekinen ve dikkatleri üzerine çekmek istemeyen Katilbot'un tek yapmak istediği görevini başarıyla yerine getirip insanların onu rahat bırakmasıdır.

Ancak komşu bir araştırma ekibinden haber alınamadığında gerçeği ortaya çıkarmak Katilbot'a kalacaktır.

Katilbot Günlükleri, Tüm Sistemler Çöktü ile başlıyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

04.05.2020

Fark yaratan bir bilimkurgu

Son zamanlarda okuduğum en heyecanlı ve okuyucuyu saran bilim kurgu eseri. Robot bir roman kahramanına bu kadar bağlanıp merakla izleyeceğimi düşünmezdim. Yeni kitapların çıkmasını da merakla bekliyoruz.

Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Tüm Sistemler Çöktü-Katilbot Günlükleri, Martha Wells

Yorum Gönder