21 Şubat 2022

Toprak Robert Seethaler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,63 TL
Yazarı: Robert Seethaler
Çevirmen: Regaip Minareci

Toprak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robert Seethaler olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 208 sayfalık Toprak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Toprak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Toprak TIKLA PDF İNDİR !

Toprak Yazarı Kimdir ?

Toprak yazarı Robert Seethaler 'dır. Robert Seethaler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Toprak PDF indir oku

Toprak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 208 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Toprak TIKLA PDF İNDİR !

Toprak TIKLA PDF İNDİR !

Bir hayattan geriye ne kalır? Belli bir duyguya ait bir hikâye mi, bir anı mı? Ölüler hayatlarına geri dönebilseler ne söylerlerdi?

Biri kocasının bir ömür boyu elini tuttuğunu hatırladı. Biri doğdu, kumar oynadı ve öldü. Başka birinin hayatında çok insan oldu, ama sadece birini sevdi. Her şey bittiğinde de pişmanlıklar ve çelişkiler içinde olan ölüler; aşklarını, ailelerini, kırgınlıklarını, yalnızlıklarını, doğrularını ve yanlışlarını anlatıyor bu romanda.
Robert SeethalerToprak'ta ölümün insan hayatındaki yerini, öteki dünyadan bir insanın yaşayanlara neler anlatacağını, hayatına dair neleri anlatmayı seçeceğini, bir olayın farklı kişilerce nasıl yorumlanacağını etkileyici bir kurguyla gözler önüne seriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Toprak TIKLA PDF İNDİR !Toprak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Toprak, Robert Seethaler

Yorum Gönder