17 Şubat 2022

The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş Julie Plec Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Julie Plec
Çevirmen: Ebru Sürmeli

The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Julie Plec olan ve GO! yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş Yazarı Kimdir ?

The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş yazarı Julie Plec 'dır. Julie Plec yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş PDF indir oku

The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. GO! yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş TIKLA PDF İNDİR !
Köken Vampir ailesi bin sene evvel birbirlerine bir söz verdi. Her zaman ve sonsuza dek bir arada kalacaklardı. Ama verilen sözleri tutmak ölümsüzken bile kolay değildi.

Yıl 1766. Klaus, Elijah ve Rebekah Mikaelson kasırgada yerle bir olan şehirleri New Orleans'ı aradan geçen kırk dört yıl içinde adeta yeniden inşa edip eskisinden de görkemli bir hale getirmişlerdir. Cadılar bataklığa çekilmiş, kurtadamlarsa arkalarına bakmadan kaçıp gitmiştir. Ama bu kadarı Klaus için yeterli değildir. O kral olmak, şehre kraliçesi ile birlikte hükmetmek ister. Ve nihayet en çok arzuladığı şeyi gerçekleştirecek bir cadı bulur ama cadının niyeti Klaus'u kullanarak ölmüş atalarını diriltmek ve New Orleans'ı geri almak için bir savaş başlatmaktır. Mikaelson kardeşler cadıların bu hamlesini savuşturmak için güç birliği yapsa da kesin olan bir şey vardır: Çok kan dökülecektir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: GO! The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

12.12.2019

Beğendim

Serinin üç kitabını birden alıp okumalısınız. İlk kitabı okuyunca diğerleri için sabırsızlanmıştım. Bir çırpıda bittiyor çünkü.

The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, The Originals Anlatılmamış Hikaye - Düşüş, Julie Plec

Yorum Gönder