17 Şubat 2022

Mete Han'ın Oğlu Kiok Han Ahmet Haldun Terzioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ahmet Haldun Terzioğlu
Çevirmen: Zeynep Sağlamöz

Mete Han'ın Oğlu Kiok Han indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu olan ve Panama Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mete Han'ın Oğlu Kiok Han eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mete Han'ın Oğlu Kiok Han ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mete Han'ın Oğlu Kiok Han TIKLA PDF İNDİR !

Mete Han'ın Oğlu Kiok Han Yazarı Kimdir ?

Mete Han'ın Oğlu Kiok Han yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu 'dır. Ahmet Haldun Terzioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mete Han'ın Oğlu Kiok Han PDF indir oku

Mete Han'ın Oğlu Kiok Han indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Panama Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mete Han'ın Oğlu Kiok Han TIKLA PDF İNDİR !

Mete Han'ın Oğlu Kiok Han TIKLA PDF İNDİR !
KİOK HAN, Büyük Hun Tanhu'su METE HAN'ın oğludur. Hun budunu yücelten, Büyük Türk Hanı Mete Han'ın M.Ö. 174 yılında ölümü üzerine Hun tahtına oturmuştur. Büyük Hun İmparatorluğu'na, M.Ö. 160 yılına kadar, 14 yıl hanlık yaptığı bilinmektedir. Hun tahtının üçüncü tanhusu olan Kiok Han, güçlü bir yönetim göstererek, atasından devraldığı sınırları genişletti. Türk devlet anlayışına ve yönetimine büyük katkılar sağladı. Önemli yenilikler yaparak devletini güçlendirdi. Pek çok ilk uygulamanın temsilcisi oldu. Tarihi kaynaklar, onu, atası Mete Han'a yaraşır, büyük ve değerli bir Türk hanı olarak anarlar. Bu roman, tarihi gerçeklere bağlı kalınarak, adı pek bilinmeyen yiğit Türk hanının seçkin yaşamını anlatmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Panama Yayıncılık Mete Han'ın Oğlu Kiok Han TIKLA PDF İNDİR !Mete Han'ın Oğlu Kiok Han TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mete Han'ın Oğlu Kiok Han, Ahmet Haldun Terzioğlu

Yorum Gönder