4 Şubat 2022

Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu Ünal Ersözlü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Ünal Ersözlü
Çevirmen: Ünal Ersözlü

Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ünal Ersözlü olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu Yazarı Kimdir ?

Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu yazarı Ünal Ersözlü 'dır. Ünal Ersözlü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu PDF indir oku

Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu TIKLA PDF İNDİR !

"İnsanın, kendisine kavuşmak için sürdürdüğü yolculuk, tıpkı bu yolculukta soracağı sorular gibi, hiç bitmeyecek. Karşılaştığı her durum da, içsel yolculuğunun birer durağı gibi, ona soluklanma, yaşadıklarını sindirme ve yola devam etme gücü verecek."

Dört Gün Buda, Üç Gün Zorba'nın yazarı Ünal Ersözlü, tevafuk ve kuantumun ortaklığını işaret edip, bizi gölgemiz gibi takip eden kaderimizle ilişkimizi güzelleştirmeye çağırıyor. İlk Yedi Bilge'den eczacılara, şairlerden doktorlara kadar, insanlık için hayatı daha iyi, daha doğru ve anlamlı hale getirmeye gönül vermiş ariflerin yorumlarını da arkasına alarak, yolculuğumuzu tatlandırmamızın yollarını gösteriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu TIKLA PDF İNDİR !Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Tanrı'nın Yaşam Kılavuzu, Ünal Ersözlü

Yorum Gönder