22 Şubat 2022

Sonsuza Dek Birlikte... Aşan Kızılbayır Yatkın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Aşan Kızılbayır Yatkın
Çevirmen: Aşan Kızılbayır Yatkın

Sonsuza Dek Birlikte... indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aşan Kızılbayır Yatkın olan ve Siyah Beyaz yayınevinin yayınlamış olduğu, 110 sayfalık Sonsuza Dek Birlikte... eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sonsuza Dek Birlikte... ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sonsuza Dek Birlikte... TIKLA PDF İNDİR !

Sonsuza Dek Birlikte... Yazarı Kimdir ?

Sonsuza Dek Birlikte... yazarı Aşan Kızılbayır Yatkın 'dır. Aşan Kızılbayır Yatkın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sonsuza Dek Birlikte... PDF indir oku

Sonsuza Dek Birlikte... indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyah Beyaz yayınevi tarafından yayınlanan, 110 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sonsuza Dek Birlikte... TIKLA PDF İNDİR !

Sonsuza Dek Birlikte... TIKLA PDF İNDİR !

Hayat, kutlanmaya değmez mi?
Her şey, anda yaşanmış ve bitmiş değil midir?
Gözünüzün değdiği, elinizin hissettiği; sözünüzle yarattığınız ihtimaller ve kıymetsiz hüzünler ile iki ayrı su iken birbirine karışmak, kutlanmaya değer.

Sezai, bir isim olmaktan, bir eş, bir baba, oğul, kardeş, arkadaş; hepsinden öte bir yerde, o ışıklı yerde büyülü bir ruha sahipti. Okuyacaklarınız, onun için kısacık ama bizim için asla bitmeyecek olan hayatının kutlaması.Bu, birbirine karışmalar ve denk gelmelerle kutsanmış olan yolcuğuna karşı bir saygı duruşu.

(Tanıtım Bülteninden)

Sonsuza Dek Birlikte... TIKLA PDF İNDİR !Sonsuza Dek Birlikte... TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sonsuza Dek Birlikte..., Aşan Kızılbayır Yatkın

Yorum Gönder