18 Şubat 2022

Son Hamle Phillip Margolin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Phillip Margolin
Çevirmen: Ahmet Bora Pekiner

Son Hamle indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Phillip Margolin olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Hamle eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Hamle ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Hamle TIKLA PDF İNDİR !

Son Hamle Yazarı Kimdir ?

Son Hamle yazarı Phillip Margolin 'dır. Phillip Margolin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Son Hamle PDF indir oku

Son Hamle indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Hamle TIKLA PDF İNDİR !

Son Hamle TIKLA PDF İNDİR !

Bir cinayet, iki başkan adayı, maktullerinin serçe parmaklarıyla koleksiyon yapan bir katil…

Ve bir görgü tanığı: Dana Cutler.

Dana Cutler, Washington Polis Teşkilatı'ndan istifa etmesinin ardından artık dışarıdan çalışmaktadır. Yeni görevi, Walsh isimli on dokuz yaşındaki genç bir kızı takip etmektir. Bu takip gizli bir cinayetin görgü tanıklığına dönüşür. Dana Cutler için artık kaçış ve kovalamaca başlamıştır.

Ajan Evans ile yollarının kesişmesiyle işin iç yüzü aydınlanmaya başlayacaktır. Peki, gerçek katil kimdir? Koleksiyonuna bir serçe parmak daha katmak isteyen Parçalayıcı mı? Parçalayıcı'nın yöntemlerini kullanan başka bir seri katil mi? Yoksa seçilmek için her yola başvurmaya hazır Başkan Farrington mı?

Son hamle yapılana kadar kimse rahat nefes almamalı...

"Korkutucu derecede gerçekçi."
- Pittsburgh Post-Gazette -

"Zekice ve muhteşem."
-Chicago Tribune -

(Tanıtım Bülteninden)

Son Hamle TIKLA PDF İNDİR !Son Hamle TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Son Hamle, Phillip Margolin

Yorum Gönder