4 Şubat 2022

Şikeste Türker Ayyıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,07 TL
Yazarı: Türker Ayyıldız
Çevirmen: Türker Ayyıldız

Şikeste indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Türker Ayyıldız olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şikeste eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şikeste ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şikeste TIKLA PDF İNDİR !

Şikeste Yazarı Kimdir ?

Şikeste yazarı Türker Ayyıldız 'dır. Türker Ayyıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Şikeste PDF indir oku

Şikeste indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şikeste TIKLA PDF İNDİR !

Şikeste TIKLA PDF İNDİR !
Türker Ayyıldız'ın kaleminden, farklı yerlerinden kırılmış hayatların hikâyesi dökülüyor. Ömürlük yaraları hiçbir zaman kabuk bağlamamış insanların çabalarının, çarpışmalarının, kırılmalarının, kırıklarla yola koyulmalarının, hep yeniden yeniden başlamalarının hikâyeleri. "Kırılmışlık insanın mirası olur mu?" sorusunu akla düşürüyor Şikeste. Bir köşede miras kalan kırılmışlıklarla evler, şehirler, ülkeler, insanlar aşılıyor; yine de insan kendi mirasını derisinde taşıyor.

Türker Ayyıldız 2011'de Orhan Kemal Öykü Ödülü'ne layık görülen Vapurlara Küsmek kitabında kurduğu üslubunu Şikeste'de zenginleştirerek bize sadelikteki zarafeti gösteriyor.
(tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 118

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Şikeste TIKLA PDF İNDİR !Şikeste TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Şikeste, Türker Ayyıldız

Yorum Gönder