21 Şubat 2022

Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma PDF indir oku

Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes kitaplarının birincisi olan ve 1887'de yayımlanan Kızıl Soruşturma'da ünlü dedektifimizle ve dostu John H. Watson'la ilk defa tanışma olanağı buluyoruz. Savaştan yeni dönmüş Dr. Watson, Londra'da ev aramaktadır ve Baker Sokağı 221B'de tam da aradığı evi bulur. Edebiyat tarihinin en ünlü ikilisi, yola ev arkadaşı olarak çıkacak ama çok geçmeden, suçluların korkulu rüyası haline geleceklerdir.

Kızıl Soruşturma, en iyi Sherlock Holmes metinlerinden biri olmasının yanında, sonranda yazılmış birçok polisiye romanı etkilemiş ve artık klasik haline gelmiş büyük bir edebiyat klasiğidir.

Serinin diğer kitapları:

1.Kızıl Soruşturma | 2. Dörtlerin İmzası | 3. Sherlock Holmes'ün Maceraları | 4. Sherlock Holmes'ün Anıları | 5. Sherlock Holmes'ün Dönüşü | 6. Son Vaka | 7. Sherlock Holmes'ün Dava Defteri | 8. Baskerville'lerin Köpeği | 9. Korku Vadisi

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes-Kızıl Soruşturma, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder