10 Şubat 2022

Şarkısını Söylüyordu Deniz... Haluk Özdil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Haluk Özdil
Çevirmen: Haluk Özdil

Şarkısını Söylüyordu Deniz... indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haluk Özdil olan ve Truva Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şarkısını Söylüyordu Deniz... eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şarkısını Söylüyordu Deniz... ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şarkısını Söylüyordu Deniz... TIKLA PDF İNDİR !

Şarkısını Söylüyordu Deniz... Yazarı Kimdir ?

Şarkısını Söylüyordu Deniz... yazarı Haluk Özdil 'dır. Haluk Özdil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Şarkısını Söylüyordu Deniz... PDF indir oku

Şarkısını Söylüyordu Deniz... indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Truva Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şarkısını Söylüyordu Deniz... TIKLA PDF İNDİR !

Şarkısını Söylüyordu Deniz... TIKLA PDF İNDİR !

YAŞAMI EGE DENİZİ'nde SON BULAN AZMİDE DABAH'ın GERÇEK GÜNLÜĞÜ

Kirli bir savaşın yüz binlerce kurbanlarından birisiydi Azmide Dabah. Suriye'nin aristokrat sınıfına dâhil olan ailesi, işadamı eşi ve oğluyla yaşadıkları Halep şehrinde çıkan iç savaşla birlikte Suriye gerçekleriyle yüz yüze geldiler. Önce annesini kaybetti, ardından babası ve eşi gözlerinin önünde katledildi. Oğlu elinden alınıp kampa gönderilirken defalarca tecavüze uğradı. Sonra küçük rütbeli bir teröristin kölesi yapıldı. Yine de yaşadı, oğlu için…

Ege Denizi'nde yaşamı son bulan, Bodrum, Yalıkavak'ta oğluyla birlikte can veren on yedi göçmenden birisiydi Azmide Dabah… Geriye yalnızca sarı kaplı ıslak günlüğü kalmıştı.

Okurken, kirli savaşın iğrenç yüzüne, bir annenin günlüğüne yazdıklarıyla tanık olacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Genel Yayın Yönetmeni: Sami Çelik
Editör: Esma Zafer Ertan

Şarkısını Söylüyordu Deniz... TIKLA PDF İNDİR !Şarkısını Söylüyordu Deniz... TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Şarkısını Söylüyordu Deniz..., Haluk Özdil

Yorum Gönder