12 Şubat 2022

Sakıncalı Çökelek Atilla Taş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,15 TL
Yazarı: Atilla Taş
Çevirmen: Atilla Taş

Sakıncalı Çökelek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Atilla Taş olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sakıncalı Çökelek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sakıncalı Çökelek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sakıncalı Çökelek TIKLA PDF İNDİR !

Sakıncalı Çökelek Yazarı Kimdir ?

Sakıncalı Çökelek yazarı Atilla Taş 'dır. Atilla Taş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Sakıncalı Çökelek PDF indir oku

Sakıncalı Çökelek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sakıncalı Çökelek TIKLA PDF İNDİR !

Sakıncalı Çökelek TIKLA PDF İNDİR !

Ortayı bulamıyorum: Tarlada çalıştım ve Berlin'de konser verdim! Normal olamıyorum: İşportacılık yaptım ve Londra'da eğitim gördüm! Ölçüyü tutturamıyorum: Dünyanın en rüküş kostümüyle ekrana çıktım ve kendimi New York Film Akademisi'nde buldum! Denge kuramıyorum: Komik şarkılar söyledim ve 400 günden fazla hapis yattım! Durumu ayarlayamıyorum: Sosyal medyada 1 milyon 750 bin takipçim vardı ve 1 kişi bile ziyaretime gelmedi! Hayatım bir uzuneşek şakası gibi!

"Müthiş bir kara mizah fırtınası! Felsefi bir Jackie Chan filmi gibi, aksiyon dolu ve komik! 'Boğazına dursun ham çökelek'ten, Dostoyevski'ye selam duran Sakıncalı Çökelek'e geçiş umut ve sevinç veriyor."

- Murat Menteş-

"Taş, yerinde ağır. Atilla Taş, yeni yerinde daha da ağır."

- Vedat Özdemiroğlu-

"Atilla Taş'la Spinoza konusunda görüş ayrılığı içinde olduğumuzu öğrenmek beni sarstı. Neyse ki, geri kalan konularda tam bir fikir birliği içindeyiz. Kitap çok güzel, gelsenize."

- Onur Ünlü-

(Tanıtım Bülteninden)

Sakıncalı Çökelek TIKLA PDF İNDİR !Sakıncalı Çökelek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Sakıncalı Çökelek, Atilla Taş

Yorum Gönder