23 Şubat 2022

Resme Başlarken Bedri Rahmi Eyüboğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Bedri Rahmi Eyüboğlu
Çevirmen: Bedri Rahmi Eyüboğlu

Resme Başlarken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bedri Rahmi Eyüboğlu olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Resme Başlarken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Resme Başlarken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Resme Başlarken TIKLA PDF İNDİR !

Resme Başlarken Yazarı Kimdir ?

Resme Başlarken yazarı Bedri Rahmi Eyüboğlu 'dır. Bedri Rahmi Eyüboğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Resme Başlarken PDF indir oku

Resme Başlarken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Resme Başlarken TIKLA PDF İNDİR !

Resme Başlarken TIKLA PDF İNDİR !
"Bedri Rahmi şiiriyle, resmiyle, öğretmenliğiyle, mozaik, gravür, seramik, cam, mine, yazma, serigrafi, litografi, linoleum baskı, taş boyama ve balmumundan, Ytong'tan heykelleriyle bir bütündür ve bu bütünün tümü de mis gibi kokmaktadır.
"Bedri Rahmi'den kaynaklanan güzellikleri herkes kendi olanaklarına göre özümleyecek, herkes ondan en çok ihtiyacı olan gıdayı bulup çıkaracaktır. İşte tam da bu noktada yaptığım işe güvenimin sonsuz olduğunu belirterek Bedri Rahmi arşivini ileriki kuşakların kullanımına amade kıldım."
- Mehmet Eyüboğlu



Sayfa Sayısı: 504

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Resme Başlarken TIKLA PDF İNDİR !Resme Başlarken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Resme Başlarken, Bedri Rahmi Eyüboğlu

Yorum Gönder