11 Şubat 2022

Parma Manastırı Henri Beyle Stendhal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Henri Beyle Stendhal
Çevirmen: Bertan Onaran

Parma Manastırı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Henri Beyle Stendhal olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Parma Manastırı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Parma Manastırı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Parma Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

Parma Manastırı Yazarı Kimdir ?

Parma Manastırı yazarı Henri Beyle Stendhal 'dır. Henri Beyle Stendhal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Parma Manastırı PDF indir oku

Parma Manastırı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Parma Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

Parma Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

Stendhal [Marie-Henri Beyle] (1783-1842): Genç yaşta teğmen olarak orduya girdi, Napoléon'un İtalya ve Rusya seferlerine katıldı. Almanya, Avusturya ve Rusya'da çeşitli askerî görevlerde bulundu. Bir dönem Marsilya'da ticaretle uğraştı, Trieste'de bir süre konsolosluk görevini sürdürdü. Fransız edebiyatında gerçekçilik akımının en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen Stendhal'in Parma Manastırı romanı aristokrasisi, sarayları, tutkularıyla İtalyan ruhunun muhteşem bir portesini çizer. 1839 yılında yayımlandığı anda başyapıt olarak kabul edilmiş, başta Balzac olmak üzere edebiyat tarihi boyunca çok sayıda romancı tarafından övülmüştür.

(Tanıtım Bülteninden)

Parma Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

27.10.2020

Güzel bir eser

Parma Manastırı herkesin farklı zamanlarda tekrar tekrar okuması gereken büyük bir eser. Dili çok akıcı. Yazarın, romanı anlatırken okuyucuya seslenmesi okuyucuyu da düşünmeye itiyor. Burjuvazi, kralcılık, liberalizm, teodoloji ve aşkı işleyen güzel bir kitap..

Parma Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Parma Manastırı, Henri Beyle Stendhal

Yorum Gönder