3 Şubat 2022

Park Cinayetleri Armağan Tunaboylu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Armağan Tunaboylu
Çevirmen: Armağan Tunaboylu

Park Cinayetleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Armağan Tunaboylu olan ve Maceraperest Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Park Cinayetleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Park Cinayetleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Park Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Park Cinayetleri Yazarı Kimdir ?

Park Cinayetleri yazarı Armağan Tunaboylu 'dır. Armağan Tunaboylu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Park Cinayetleri PDF indir oku

Park Cinayetleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maceraperest Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Park Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Park Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Metin Çakır da Kim?


Hercule Poirot kadar zeki, Sherlock Holmes kadar dikkatli, Mike Hammer kadar çapkın, James Bond kadar yakışıklı, Philip Marlowe kadar pervasız...

Yok canım, nerdee! O, Tarihin en ahlaksız, sahtekâr, korkak, yalancı, maço, vb karaktersiz karakteri. Ama insan gene de onu sevmeden edemiyor.

Yıldız Cinayetleri, Resim Cinayetleri, Konsey Cinayetleri ve Karakol Cinayetleri'nin olağanüstü detektifi Metin Çakır, tuhaf Ötesi maceralarına Park Cinayetleri'nde de devam ediyor...

(Tanıtım Bülteninden)

Park Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !Park Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Park Cinayetleri, Armağan Tunaboylu

Yorum Gönder